Που Το Τσάι Είναι Καλύτερο Για Την Απώλεια Βάρους;

?????, ????? ????????? ????? ????????????? ???????? ??????

Αδυνάτισμα Κόσμος έχει εδώ και σχεδόν 50 χρόνια και έχει κάποια εντυπωσιακή επιτυχία στατιστικά στοιχεία. Διαιτολόγος, Juliette Kellow BSc RD κριτικές για το Αδυνάτισμα Κόσμο διατροφής και μας δίνει την ετυμηγορία. Προκειμένου να χάσουν κάτι περισσότερο από το βάρος του νερού, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα θερμίδων με την κατανάλωση λιγότερο ή περισσότερο την άσκηση.


Κάθε κιλό ισούται με 3.500 θερμίδες, έτσι ώστε να χάσουν περίπου ένα κιλό ανά εβδομάδα, θα πρέπει να τρώνε 500 λιγότερες θερμίδες ανά ημέρα. Δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο έλλειμμα θερμίδων, θα επιταχύνει την απώλεια βάρους, αλλά οι άνδρες δεν θα έπρεπε να πάει κάτω από 1.
800 θερμίδες την ημέρα και οι γυναίκες τουλάχιστον 1.200 θερμίδες ημερησίως για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος επηρεάζει αρνητικά το μεταβολισμό τους και να κάνει την απώλεια βάρους πιο δύσκολη.

Μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτό το άθλημα είναι μόνο για εκείνους που είναι ήδη εξαιρετικά υγιής και δυνατός. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και αν παίζεις εντός της φυσικής σας κατάστασης και το επίπεδο δεξιοτήτων, ό, τι και να είναι, θα αποκτήσουν όλα τα καρδιαγγειακή και μυϊκή οφέλη του αθλητισμού. Θυμηθείτε, κάθε άσκηση ή άθλημα είναι γραφτό να πραγματοποιηθεί μόνο εντός του φυσικές ικανότητες. Είναι καλύτερο εάν μπορείτε να βρείτε έναν εταίρο ο οποίος είναι περίπου το επίπεδο σας, ή αν ο ανταγωνισμός δεν είναι ο στόχος σας, θα μπορούσε ακόμη και να παίξει μόνη της.

Τι λέει η έρευνα: Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι το λεγόμενο γαλλικό Παράδοξο" έχει περισσότερο να κάνει με τον τρόπο ζωής από ό, κάτι γάλλοι τρώνε. Για παράδειγμα, οι μερίδες είναι μικρές, δεν σνακ, με τα πόδια παντού και τρώνε πολύ, πολύ αργά. Ωστόσο, άλλοι επιστήμονες πιστεύουν ότι ο ρόλος της μέτριας κόκκινο κρασί η κατανάλωση και τα θετικά αποτελέσματα της μουχλιασμένο τυρί μπορεί να ευθύνεται για τη Γαλλία, την υγεία στατιστικά. Αν θέλετε να το παίξετε ασφαλές, ίσως να υιοθετήσεις το πώς οι γάλλοι τρώνε, αντί για το τι θα φάνε, αν θέλετε να πάρετε πιο υγιεινό το νέο έτος.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να τρώτε όσο το δυνατόν λιγότερο και να ασκεί όσο το δυνατόν περισσότερο και αυτό πρέπει να το κάνουμε. Πρώτα, όμως, βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός σας ή ο γιατρός ξέρει τι κάνετε και αν δεν σου ταιριάζει αυτός ή αυτή θα σε συμβούλευα κάτι άλλο. Αυτό μπορεί να είναι να τρώνε υγιεινά (χωρίς τα σκουλήκια), λαμβάνοντας επαρκείς υδατάνθρακες για το μεταβολισμό σας και μικρές ποσότητες λίπους μαζί με πολλά ιδιαίτερα χρωματιστά φρούτα και λαχανικά. Μετά την άσκηση, για να χρησιμοποιήσει περισσότερες θερμίδες από ό, τι τρώτε, θα χάσετε βάρος.

Ένας τρόπος για να καταστεί ευκολότερη για να κόψεις θερμίδες είναι να μειώσει τη συνολική ενεργειακή πυκνότητα της διατροφής σας. Ενεργειακή πυκνότητα είναι ο αριθμός των θερμίδων ανά γραμμάριο των τροφίμων. Ένα άρθρο ανασκόπησης που δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας, τον Μάιο του 2012 διαπίστωσε ότι τρώνε δίαιτες χαμηλότερη ενεργειακή πυκνότητα μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να τρώτε λιγότερες θερμίδες και να χάσουν βάρος.

Αυτό είναι επειδή μπορείτε να φάτε πολύ περισσότερο τροφίμων χαμηλής ενεργειακής πυκνότητας, όπως ένα φρούτο ή λαχανικό, από ό, τι μπορείτε να τροφίμου, για την αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας, όπως ένα γλυκό ή λιπαρό κομμάτι κρέας, για την ίδια ποσότητα θερμίδων. Άλλα χαμηλής ενεργειακής πυκνότητας τρόφιμα περιλαμβάνουν σαλάτες και σούπες ζωμού. Να είστε βέβαιος να τρώνε άφθονο άπαχο πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στόχος για περίπου 20 τοις εκατό των θερμίδων σας να προέρχονται από πρωτεΐνη και να έχουν τουλάχιστον 25 γραμμάρια φυτικών ινών κάθε μέρα.