50 Καλύτερη Απώλεια Βάρους Τρόφιμα

??????? ??????? ?????? ??? ???????

Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θέλουν ένα τέλειο σώμα. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για να το επιτύχουμε αυτό το σώμα. Ευτυχώς εργαστεί προς αυτή την σοβαρή μείωση των θερμίδων για να πάρει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Από μυριάδες μονο σχέδια διατροφής για στεροειδή πρόσληψη, το κάνουν μόνο για να πάρει ότι σχήμα to-die-για. Ορισμένα συστατικά σε φυτικά τσάγια αδυνατίσματος, όπως η καφεΐνη, το guarana και το πικρό πορτοκάλι, να βοηθήσει να καταστείλει την όρεξη ελαφρώς, ώστε να είναι διατεθειμένοι να τρώτε λιγότερο και να χάσουν βάρος. Η μακροχρόνια χρήση οποιουδήποτε βοτανικό τσάι αδυνατίσματος που περιέχει guarana, πικρό πορτοκάλι και πράσινο τσάι δεν συνιστάται, λόγω της πιθανής κακής χρήσης, κατάχρησης και οι ανεπιθύμητες αντιδράσεις που σχετίζονται με τα συστατικά. Αυτά που περιέχουν συμπυκνωμένες ποσότητες από τα διεγερτικά, όπως το γκουαράνα και καφεΐνη, μπορεί να παρεμβαίνει με τον ύπνο και να σας κάνει να νευρικός, για παράδειγμα. Το πικρό πορτοκάλι είναι ιδιαίτερα επισφαλής, καθώς μπορεί να προκαλέσει αύξηση του καρδιακού ρυθμού, της υψηλής πίεσης αίματος και, ενδεχομένως, ακόμη και εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Μερικές φορές, όταν θα νιώθεις πολύ γκρινιάρης για το όλο εγχείρημα, απλά πρέπει να αλλάξετε το σχέδιό σας εντελώς για λίγο.


Την ακολουθείς, θα μπορούσε να λειτουργεί, αλλά αν σε κάνει δυστυχισμένο, να το αλλάξετε για λίγο και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Σκληρή αγάπη είναι συχνά ένας καλός τρόπος για να επαναφέρετε το κίνητρό σας: αντί να ψάχνει για ένα πιο εύκολο πρόγραμμα, να αναλάβει μια δύσκολη πρόκληση, όπως το Σύνολο του 30, η οποία μπορεί να είναι ευεργετική για πολλούς λόγους πέρα από την απώλεια βάρους Μετά από να κάνει αυτό, το παλιό σχήμα θα νιώσετε σαν το πιο εύκολο πράγμα, και αν επιλέξετε να επιστρέψετε σε αυτό, θα είστε σε θέση να το κάνει με ενθουσιασμό και κέφι!

Όταν άκουσα για πρώτη φορά σχετικά με αυτή την τάση, έμεινα άφωνη. Για να χάσετε βάρος γρήγορα, γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων πολλές νύφες-να-να, επιλέγουν να έχουν σίτιση σωλήνα που τοποθετείται από τη μύτη τους, το οποίο ταξιδεύει μέσω του οισοφάγου στο στομάχι, και παραμένει στη θέση 24 ώρες την ημέρα. Για 10 ημέρες, το φαγητό είναι να αποφεύγεται εντελώς, και ένα υψηλής πρωτεΐνης, χαμηλή σε υδατάνθρακες φόρμουλα τροφοδοτείται μέσω του σωλήνα, παρέχοντας περίπου 800 θερμίδες ημερησίως.
Η ιατρική διαδικασία, η οποία κοστίζει περίπου $1,500, είναι συνήθως χρησιμοποιείται για να θρέψει τους ανθρώπους που δεν μπορεί να φάει λόγω ασθένειας ή τραυματισμού.

Για να χάσετε το λίπος συνολικά - μεταξύ άλλων και από τα χέρια σας - θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ενεργειακό έλλειμμα από το να τρως λιγότερες θερμίδες από όσες καίτε. Για να προσδιορίσετε τις καθημερινές ανάγκες σε θερμίδες σας, συμβουλευτείτε ένα online αριθμομηχανή, η οποία λαμβάνει υπόψη το μέγεθος, το φύλο, την ηλικία και το επίπεδο δραστηριότητας. Αφαιρέστε 250 έως 1.000 θερμίδες από αυτόν τον αριθμό για να προσδιορίσετε πόσα θα πρέπει να τρώτε καθημερινά για να χάσεις 1/2 έως 2 κιλά την εβδομάδα. Είναι σημαντικό να τρώτε τουλάχιστον 1.200 θερμίδες ανά ημέρα εάν είστε γυναίκα ή από 1.800 αν είσαι άντρας για να κρατήσει το μεταβολισμό σας βουίζει και να πάρει αρκετά θρεπτικά συστατικά.

Ένιωσα ανίκητος και πολύ φως μετά από αυτό! Είχα ακόμη και να αγοράσουν νέα ρούχα εργασίας, επειδή οι συνάδελφοί μου ήταν όλοι λένε ότι παλιά ρούχα μου φάνηκε πολύ άσχημο για μένα. Το παντελόνι μου ήταν βασικά ότι κρατούνται πάνω από τη ζώνη μου! Τώρα που το γιορτάσουμε έτσι δεν είναι; Ίσως μια κούπα από το αγαπημένο μου τσάι φυσαλίδων; Η πρώτη μου φλιτζάνι φούσκα ένιωσα ΠΟΛΎ ΓΛΥΚΙΆ μου, παρόλο που ήταν μόνο στο 10% επίπεδο γλυκύτητας! Αλλά με κόλλησε πάλι και πριν το ήξερα, το 10% που απαιτείται για να αυξηθεί σε 20% και στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε 50%, έτσι ώστε να έχουν την ίδια απόλαυση.