12 Δημοφιλείς Βάρος Απώλεια Χάπια Και Συμπληρώματα Αναθεωρηθεί

????????? ???????? ?????? ????????????? ?????

ΑΝ θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς μειώνοντας το μέγεθος των μερίδων, το Αδυνάτισμα Κόσμο διατροφή μπορεί να είναι η τέλεια eatinig σχέδιο για σας. Τρώμε περίπου την ίδια ποσότητα φαγητού κάθε μέρα,1, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων με τη χαμηλότερη θερμιδική πυκνότητα (θερμίδες ανά γραμμάριο) είναι απαραίτητη, εκτός αν τρώτε πολύ μικρές μερίδες (όπως και η γαλλική). Τα τρόφιμα που έχουν χαμηλότερη θερμιδική πυκνότητα είναι υψηλή σε νερό (φρούτα, λαχανικά, σούπα, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά ή χωρίς λιπαρά γαλακτοκομικά), υψηλή σε φυτικές ίνες (δημητριακά ολικής αλέσεως, φασόλια, φρούτα και λαχανικά) και χαμηλότερες σε λίπος.


Τα τρόφιμα που δεν περιέχουν νερό, όπως το ξηρό αλμυρό σνακ, κράκερ, και πυκνό ψημένα αγαθά έχουν υψηλότερη θερμιδική πυκνότητα, ακόμη και αν είναι χωρίς λιπαρά, και τα τμήματα πρέπει να ελέγχονται προσεκτικά. Από μόνιμα τροποποίηση γεύματα και συνταγές για να συμπεριλάβει περισσότερα χαμηλής θερμιδικής πυκνότητας συστατικά, δεν χρειάζεται να κόψετε τα τμήματα για να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μακριά, και να τρώει καλά, είναι πολύ πιο ζωντανή.

Ένα μήλο την ημέρα κρατά τα muffin κορυφή! Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η απόλαυση όλη μήλα (και αχλάδια) μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Μια μελέτη του 2003 που δημοσιεύθηκε στο Nutrition journal, διερευνήθηκε η επίδραση της κατανάλωσης φρούτων στη μεταβολή του σωματικού βάρους. Μισό η ομάδα έφαγε τρία μήλα (ή αχλάδια) ανά ημέρα επιπλέον των τακτικών γευμάτων. Το ήμισυ της ομάδας έφαγα βρώμη τρεις φορές την ημέρα εκτός από τα τακτικά γεύματα. Στο τέλος των 12 εβδομάδων της μελέτης, η apple ομάδα είχε χάσει περισσότερο βάρος - και κατά μέσο όρο σχεδόν τρία κιλά το καθένα. Γιατί είναι αυτό; Τα μήλα και τα αχλάδια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλή σε θερμίδες για να βοηθήσει να σας κρατήσει την πλήρη. Αλλά η κύρια ινών στα αχλάδια και τα μήλα —pectin — αποτελεί ένα τζελ στο στομάχι, να παρέχουν περισσότερη πείνα-περιορισμό της δύναμης.

Επωφεληθείτε των θερμίδων καταχωρήσεις στο μενού (ή σε απευθείας σύνδεση εκ των προτέρων) να βρείτε τη χαμηλότερη σε θερμίδες επιλογές, μην παραγγείλετε κάτι που έχει σούπερ-μεγέθους, και να εξετάσει την ανταλλαγή ορεκτικά (ή ζητώντας τα μισά να είναι τυλιγμένο να το πάρετε στο σπίτι σας πριν αρχίσετε να τρώτε). Ή ένα ορεκτικό ή σαλάτα ως κύριο πιάτο. Διαβάζοντας όλο το μενού πριν από την παραγγελία σας και τις ερωτήσεις σας server ή ο σεφ μπορεί να βοηθήσει να σας κατευθύνουν προς πιο υγιεινά, το χαμηλότερο σε θερμίδες επιλογές. Το αίτημα αυτό πιάτα είναι παρασκευασμένα χωρίς ή με ελάχιστο βούτυρο, το λάδι, ή άλλα υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά συστατικά, και να ζητήσει για σάλτσες σαλάτας στο πλάι, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε πόσο σας χρήση. Και να γνωρίζουν το μενού κόλπα" εστιατόρια χρησιμοποιήσετε για να αυξήσει τις πωλήσεις —συχνά φθηνότερα και λιγότερο υγιεινά τρόφιμα.

Αυτό δεν είναι μια επίπονη πειθαρχία, όχι και τόσο πολύ νόστιμα και υγιεινά τρόφιμα είναι άμεσα διαθέσιμες, αλλά η αρετή είναι ελάχιστη παροχή. Οι άνθρωποι ως επί το πλείστον ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη τροφίμων, καθώς έχουν σε όλες τις άλλες ποικιλίες της βιομηχανικής πολλά, αγοράζοντας όλο και περισσότερα και να ψάχνει για όλο και χαμηλότερες τιμές.


Όταν πρόκειται για φαγητό, αυτή η προσέγγιση είναι καταστροφική. Απείθαρχος μασουλώντας και γλέντι οδηγεί άμεσα με την παχυσαρκία, ενώ η απερίσκεπτη επιθυμία για χαμηλές τιμές και τεράστιες ποσότητες ενθαρρύνει τους παραγωγούς να αμελώ σχετικά με την ποιότητα - μάρτυρας το τρέχον σκάνδαλο λάθος τίτλος αλόγου ως βόειο κρέας - και να επινοήσει προϊόντα τα οποία παρακαλώ τη γεύση, αλλά να βλάψει το υπόλοιπο σώμα.

Απέκτησα περίπου 5 κιλά από τότε που ξεκίνησα τη νέα μου δουλειά. Δεδομένου ότι δεν είμαι μια ψηλή γυναίκα, με μια μικρή αύξηση του σωματικού βάρους είναι ήδη προφανές. Έτσι, τον περασμένο μήνα, αποφάσισα μου πρόγραμμα απώλειας βάρους.


5 κιλά δεν είναι τόσο δύσκολο να χάσουμε, σωστά; Αλλά αυτό δεν είναι η περίπτωση για κάποιον που δεν είναι και τόσο μεγάλο. Στην περίπτωσή μου 5 κιλά εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο να χάσεις. Έτσι αποφάσισα να εξαπατήσει λίγο. Δοκίμασα αδυνατίσματος καφέ - Ο ΚΑΦΈΣ από Sakura φυσικά, έκανα το κομμάτι μου από την έρευνα πρώτα. Γνωρίζω πολύ καλά τους κινδύνους που σχετίζονται με δεν θα το φυσικό τρόπο.

Η συμβουλή μου είναι να είσαι πάντα φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερο.